BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 25 May 2012

MaluNyee..~..~.

Apelah  nasib aku hari nie:( nak kata mamun dari tidur x pun...Haha~..~ alkisah...Bermula lah suatu cerita..
Cita nie baru je jadi kat aku..Nak jadi kan cerita,malam tuh aku nak keluar pergi ke kedai.Nak beli pisau cukur.Misai aku dah tebai.xhensem lhaa org katakan..Hehe..Keluar dari rumah,aku terus je sarung selipar
Flippers aku...Elok2x sampai kat kedai org tgk aku sambil tersenyum sinis.Apesal.Maybe aku hemsem dari hari y'g lain kot.Cewah(Perasaan),hehe...
Selambar aku keluar dari kedai tuh..Aku xmo la pikir y'g bukan-bukan.
Bila sampai di rumah abang Long aku bising-bising.Mana kasut dia hilang sebelah.Alangkah terkejutnya kasut abang Long aku ada kat kaki aku..Yang tak xtahan gelak nya,Warna (HIJAU)  terang kot,boleh xperasaan.Aduh..Sebelah Merah and one other shoes is Green..Moral of story : berjalan pandang kebawah dan bukanya pandang keatas...Sekian....

Sunday, 20 May 2012

Result Final Exam

Berdebar-debar menantikan saat keluar  result di website..:( Wah,hanya orang pandai jep bole tidur lena,makan kenyang dan mandi basah.Tapi bagi aku xla..Sebab aku seorang yg agak slow.hehe~.
Tenyata 21/5/2012 keluar lah result yang dinanti-nantikan.Haha.Keputusan aku agak memberansangkan sem ni..Tengok punya tengok result aku 3.38.Wah,terkejut setika..Hehe~.Tapi hasrat nak capai dekan x dapat jugak.Fuhhh:(
Kepada members Dpr2b tahniah diucapkan.Kita dah berusaha inilah hasilnya..
Yang dapat result yg kurang elok,usah rasa rendah diri or putus asa.Inilah,org cakap setakat mana kita usaha itu sahaja yang kita dapat.Insyallah masok sem 3 kita akan bole buat yang terbaik lagi..

Thursday, 3 May 2012

Oh Cincin Pertamaku . .

Ayat Antara  Boy dengan Gurlz :")
Ak-kisahhh . .

Boy    : awak cincin kita hilang lah ..
Gurlz  : /mcm mane bole hlang awk~??
Boy   : xtahu lah awk,jatuh masa kita buat keja tadi.:(hukhuk
Gurlz : grrr.
Boy   : awk,marah ke?sorry lhaa
Gurlz : xpom saya xmarah awk la.
Boy   : ye ke cinta?hehe.Tengss :D
Gurlz : hilang cincin boleh dibeli,tapi hilang awk saya x sanggup,kerana xbole dibeli..
Boy   : eh.mcm tuh plak..herm....

26/4/2012 -Selasa 

Boy   : nahh awk barang awk:")seluar jeans awk.
Gurlz : tengs awk.Susah kan awk jep:")
Boy   : xsusah pum.saya lagi susah hati kalau awk fikir seluaq tuh jep
Gurlz : hehe..
Boy  : awak,take care tau kat sane tau.kita dah xjumpe awk
Gurlz : oke.hati2x jugak.
Boy   : syg awk.
Gurlz : syg awk too
Boy  : cinta awak
Gurlz : cinta awak too
Boy   : jangan nakal
Gurlz : jangan nakal tooo boyboys...
Gurlz : awk jap erkk ??
Boy   : ye ada ape?eh dy nak bgy kish laa..lulz..haha
Gurlz : awk amek cincin kita nih . .
Boy   : awk simpan lha.itu cincin awk.cincin kita hilang..
Gurlz : awk simpan cincin itu..kalau ingt kita usha jep cincin tuh
Boy   : oke..tengss