BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 3 May 2012

Oh Cincin Pertamaku . .

Ayat Antara  Boy dengan Gurlz :")
Ak-kisahhh . .

Boy    : awak cincin kita hilang lah ..
Gurlz  : /mcm mane bole hlang awk~??
Boy   : xtahu lah awk,jatuh masa kita buat keja tadi.:(hukhuk
Gurlz : grrr.
Boy   : awk,marah ke?sorry lhaa
Gurlz : xpom saya xmarah awk la.
Boy   : ye ke cinta?hehe.Tengss :D
Gurlz : hilang cincin boleh dibeli,tapi hilang awk saya x sanggup,kerana xbole dibeli..
Boy   : eh.mcm tuh plak..herm....

26/4/2012 -Selasa 

Boy   : nahh awk barang awk:")seluar jeans awk.
Gurlz : tengs awk.Susah kan awk jep:")
Boy   : xsusah pum.saya lagi susah hati kalau awk fikir seluaq tuh jep
Gurlz : hehe..
Boy  : awak,take care tau kat sane tau.kita dah xjumpe awk
Gurlz : oke.hati2x jugak.
Boy   : syg awk.
Gurlz : syg awk too
Boy  : cinta awak
Gurlz : cinta awak too
Boy   : jangan nakal
Gurlz : jangan nakal tooo boyboys...
Gurlz : awk jap erkk ??
Boy   : ye ada ape?eh dy nak bgy kish laa..lulz..haha
Gurlz : awk amek cincin kita nih . .
Boy   : awk simpan lha.itu cincin awk.cincin kita hilang..
Gurlz : awk simpan cincin itu..kalau ingt kita usha jep cincin tuh
Boy   : oke..tengss


2 comments:

  1. Replies
    1. tengss Cik mai:")semua orang ada cerita tersendiri.ada kala gembira n ada kala gembira?hehe..tengss so much...

      Delete