BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 24 March 2012

24 haribulan 3 tibalah saat-saat y'g dinantikan oleh aku derr:")hahaTarikh tu adalah hari aku dikeluarkan oleh perut mama aku...Sejuk perut mama aku mengandung aku..Hari ni adalah hari sabtu dimana aku celebrate besday aku...hehe.caiyok lahh..Firstly aku nak ucapkan a big thanks to my beloved gurgulz(Siti Nor Aishah).Tanpa dy maybe majlis ni x jadi.Dy beli kek kt aku.Choclate indulgence..!!waa.mahal siak..Besday aku dsambt dlm suasana yg simple jep...xmau lah glen sgt.aq bkn hotstuff bgai..To my bff also thanks tau sudi dtg.aq kelu xtahu nak ckp ape.:")hgpa lah membe aku dohh...Itu jek nak ckp....mase di tasek memey terbaik lah..hgpa khianat aku kan kan!!snggup bling telur busuk kt aku..xtahan.perghhhh!!!nk muntah aku..xpa.xxpa.aku sabaq jeo..hehe(faiz,yooba,aziman,atien,azira,mierza,akmal faiz,nik,faiz,ecah,atieyn,zul,haziq,apple apel tengs tau sbb nyanyi kan happy besday)syg hgpa ketadketad.erateratt..


4 comments:

  1. best sgd laa dapat baling telur busuk kat afiq ! HAHAHA . terbaik kannn ? ngeee~ :P

    ReplyDelete
  2. perit derr Si atieyn myra:")_
    hgpa cadang nk pekena aku,pas tuh lari balikk.
    memey terbaik laa..
    aku syg hgpa sgt2x sbb bt aku cm ni...

    ReplyDelete
  3. untungla awek belikan kek ;) huhu...btw,hepy belated berday yaa .. moge success dlm hdup..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.thank miss zaty~..~
      Insyallah.awakjugak sama.hope success in ur life.

      Delete