BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 18 March 2012

Transform!!Ohhh.Transform...

Hahahaha!!Lawak kan..aku kena transform jadi Bapukk derr.!besar nye buah tergantung kat dada aku...perghhh>.<..semula jadi oke..actually aku dianayai oleh membe aku....waaa!!xmau3x..Inilah permulaan dan ini lah y'g terakhir...why aku berpakaian mcm ni??aku adalah ahli kelab teater..so,kena lah sikitII berlakon,part2x perempuan..Cantik jugakk aku mcm nie kan kan kan?setuju x??kihkihkih:P...
hamoi-hamoi kelasss kau Mariaaaaa...!!xpe..aku xkesah pun.Btw,aku bangga la sekejap sbb dpt transform jadi  perempuan sundalll..hehehe....

4 comments:

  1. heyyhoyy. nama saya sarjankeroro. haha. nama fake ja. saya lah adik manis yg dekat fibox tadi. maaf terpaksa ckp dkat sini ja. takut si adik masam tu tau link belog saya. mampuih dikutuknya.

    ReplyDelete
  2. sarjan keroro:")hahaha!tahu takut...kihkih..!oh.okey.
    salam kenai tauu...

    ReplyDelete
  3. ngee . bukan ape , kang tak pasai - pasai dia kutuk saya kat belog dia . pemes pulak saya nanti . ahaha . okay , salam perkenalan jugee :D

    ReplyDelete
  4. Free2x famous xmau ke??xpyh msok melodi..msok blog jep.
    Hehe:")kihkih

    ReplyDelete